Guider & Rapporter

Koll på lön 2020

  • PDF
  • 12 minuters läsning

Arbeta med lön i tider av snabb digital utveckling

Från manuella beräkningar och handskrivna lönebesked på 70-talet till dagens sofistikerade och automatiserade processer. Lönehantering har utvecklats dramatiskt. I takt med att rutinmässiga uppgifter alltmer automatiseras, blir kvalificerade och komplexa uppgifter allt viktigare inom lönehantering. Detta ställer krav på djupare lönekompetens och livslångt lärande.

2020 års rapport av Koll på lön fokuserar på nyckelfrågor som livslångt lärande, digitala möjligheter idag och imorgon samt lön som mångfacetterat yrke. Nyfiken på resultaten? Ladda ned rapporten kostnadsfritt genom att fylla i formuläret till höger.

Om Koll på lön

Koll på lön är resultatet av en årlig undersökning där vi tar reda på hur det är att arbeta med lön i Sverige. Vi bjuder nu in dig - för femte året i rad - att bidra med dina insikter. Vänligen fyll i undersökningen via länken nedan.

Till undersökningen

Resultaten kommer att presenteras i rapporten "Koll på lön 2024" under september månad. Rapporten är en uppföljning av tidigare års undersökningar från 2020 till 2024.

Koll på lön 2020