Lösningar

Agda PS Onboarding

Med funktionen i Agda PS blir onboardingprocessen av nya medarbetare smidigare och enklare.  
onboarding
onboarding-mobile
Raised_Hands

Vad är Agda PS Onboarding?

Vi tror att Agda PS Onboarding är precis det ni behöver för att göra er anställningsprocess smidigare och mer effektiv. Med funktionen säkerställer ni ett professionellt och välplanerat välkomnande för nya medarbetare, samtidigt som ert varumärke som företag stärks.

Fördelar med Agda PS Onboarding

Stekt ägg

Enkelt

Chef eller HR sätter enkelt upp processen och registrerar uppgifter i Agda PS Webb.

Timglas

Effektivt

Importera data direkt från ditt externa rekryteringssystem för uppdaterad och korrekt information.

Kugghjul

Smidigt

Ladda upp och e-signera avtal direkt i systemet för en snabb, enkel och säker process.

Agda PS lösningar

Agda PS Onboarding

DSC6108_patter (1)

Före

I Agda PS kan en detaljerad onboardingplan med checklista skapas och du kan utse ditt onboardingteam med personal från olika företagsområden för att säkerställa den nyanställdas onboardingprocess för tex  IT-utrustning, arbetskläder och kontorsplatsförberedelser.

Preboarding, med tillgång till Agda PS kan du dela viktig information med den som ska anställas  med möjlighet att ta del av viktig företagsinformation tex film om företaget eller policies inför  första dagen på ny arbetsplats.

DSC5595_patter (1)

Under

Alla relevanta person- och anställningsdetaljer för den anställde kan enkelt fyllas i, vilket gör onboardingprocessen både effektiv och resurssnål. Dessa uppgifter, inklusive lön, arbetsschema, semesteravtal och semesterrättigheter, tilldelas automatiskt till den anställde via funktionen. Du kan enkelt navigera mellan flikarna/stegen i onboardingprocessen.

4158_3_patter

Efter

Enkelt att signera mha digital signering som är kopplad till onboardingprocessen.
Det är också möjligt att ladda upp ett färdigställt anställningsavtal. När onboardingprocessen är fullständigt genomförd och godkänd, överförs den anställdes information automatiskt till Agda PS Personregister.

Mer om Agda PS

Har du frågor eller vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Våra experter är redo att hjälpa dig. Ta steget och få personlig service idag!

Funktioner

Smarta funktioner i Onboarding

 

preboarding
preboarding

Preboarding

  • Här kan du dela viktig företagsinformation tex film om företaget eller policies till den nyanställda inför första dagen på ny jobbet.

uppstart
uppstart

Uppstart

  • Här skapar du upp underlag för den nyanställde och vilka personer som berörs i den onboardingen för att tex beställa it utrustning, säkerställa arbetsplats och annat som behövs inför att någon börjar på nya jobbet.
pågående
pågående

Pågående

  • Du kan enkelt ladda upp dokument som kan signeras med digital signering. Navigera med lätthet mellan flikar och de olika stegen i onboardingprocessen.
uppföljning
uppföljning

Uppföljning

  • Checklista för onboarding ärendet. Enkelt att se status på aktiviteter i nyanställningsprocessen Du har även möjlighet att  lägga en offboarding i den här processen, då som en aktivitet.