Kontakt

Kom i kontakt med oss på Agda PS

Kom i kontakt med säljare

Är du intresserad av vad våra produkter och tjänster kan göra för dig och vill veta mer?

Agda PS community

För dig som har något av våra system som arbetsverktyg och vill komma i kontakt med vår support loggar du in i Agda PS Community.

Kundservice

Har du som anställd frågor om din personliga inloggning, lönespecifikation, schema, tidrapportering etc?

Kontakta oss

Ju mer information vi har om dig, ju snabbare kan vi hjälpa dig.
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

FAQ

Frågor och svar om Agda PS

kvinna som promenerar
Vanliga frågor och svar gällande din personliga inloggning, lönebesked, schemaläggning och tidredovisning i Agda PS. Klicka på respektive fråga för att läsa mer.

Har du inloggningsproblem?

Vi kan inte ge direkt inloggningshjälp då vi inte har tillgång till personuppgifter i våra kunders system. Använd din unika inloggningslänk* eller kontakta lön- och HR-avdelning eller närmaste chef på ditt företag för personlig inloggning till Agda PS.

*Varje företag eller organisation använder en unik inloggningslänk. Det är viktigt att du sparar denna länk för framtiden.

Har du frågor om din lönespecifikation?

Vid frågor om lönespecifikationer, vänd dig till de som hanterar löner inom ditt företag. Har du svårt att komma åt din digitala lönespecifikation eller upplever andra problem, bör du också vända dig till lön- och HR-avdelning.

Undrar du hur många semesterdagar du har kvar?

För att få reda på antalet semesterdagar, kontakta din närmaste chef, lön- och HR-avdelning eller organisationen där du är anställd. Vi på Agda PS har inte tillgång till sådan information då vi inte kommer år personuppgifter i våra kunders system.

Problem med tidrapportering?

Vid problem med tidrapportering, kontakta din närmaste chef eller lön- och HR-avdelning på företaget där du är anställd. Vi har inte tillgång till specifika tidrapporteringslänkar.

Har du frågor eller problem utanför kontorstid?

Om du har frågor eller problem utanför kontorstid kan vi på Agda PS tyvärr inte hjälpa dig direkt eftersom vi inte har tillgång till personliga uppgifter i våra kunders system. För brådskande ärenden rekommenderar vi att du kontaktar din närmaste chef.

HUVUDKONTOR

Västra Järnvägsgatan 7, 111 64 Stockholm

Box 30222, 104 25 Stockholm

SKICKA FAKTURA

Visma Enterprise AB, FE 54134

Box 4, 737 21 Fagersta

VÄXEL
Vår växel har öppet alla helgfria dagar mellan 09:00-16:00. Dag före röd dag stänger vi klockan 13:00.
Tel: 010-1411200
org.nummer
556329-3280
Maila oss
info@visma.se