Lösningar

Lösningar som täcker alla behov

Agda PS - Den kompletta HRM lösningen för varje steg av anställningsresan, perfekt anpassad för företag med fler än 50 anställda.
Parasoll på öde ö
bris
synsam
svevia
infranord
dollarstore
if-metall

Automatiskt och smidigt

Agda PS effektiviserar arbetsflödet genom automatisering och är designat för smidig integration med andra system.

Skala upp och ner

Systemet är skalbart, och kan enkelt byggas ut med en mängd smarta tilläggsmoduler för att ge dig alla funktioner du behöver inom lön och HRM.

Flexibel integration

Tack vare flexibla integrationsmöjligheter, inklusive import och export genom API:er, INL, AEM och AIM, anpassar sig Agda PS enkelt till dina behov. 

vad vi gör

Vi förenklar din jobbvardag

Nu skriver Agda PS om reglerna med en lönemotor som hela tiden
hjälper till – helt automatiskt. 

lonesystem-1

Ett av de mest använda lönesystemen

Vår helhjärtade satsning på molnbaserade lösningar säkerställer att du alltid har tillgång till de senaste uppdateringarna, en pålitlig och effektiv leverans samt ett lönesystem kapabelt att hantera upp till 450 olika kollektivavtal. Med var fjärde privatanställd i Sverige som mottar sin lön genom Agda PS, står det klart att vårt system är ett av de mest använda inom den privata sektorn.

HRM suite

Lösningar som täcker alla behov

Från lönehantering till omfattande HRM-funktioner, upptäck ett skalbart system som växer med din verksamhet. Utforska våra moduler och börja skräddarsy din optimala HRM-suite idag.

naturligt-skalbart

Naturligt skalbart

Agda PS erbjuder en omfattande suite av HR-verktyg som täcker allt från rekrytering och onboarding till frånvaro- och lönehantering. Det ger ditt företag en möjlighet att hantera alla HR-processer i ett integrerat system.

Integrationer

Flexibla integrationer och färdigbyggda API:er

Genom Agda PS API:er för import och export av data, får du en sömlös integration till flera system.

AGI

Agda PS förenklar processen att uppfylla kraven för AGI genom automatisk rapportering av löneuppgifter till Skatteverket. Med denna integration kan du säkerställa korrekt och tidseffektiv inrapportering varje månad, minimera manuella fel och frigöra värdefull tid för annat arbete.

FOS

Agda PS integrerar effektivt med FOS (Förfrågan om Skatteavdrag). Vid öppning av ordinarie lön skickas automatiskt en skatteförfrågan till Skatteverket, vilket säkerställer att du alltid har korrekta skatteuppgifter för dina anställda. 

Kivra

Genom integration med Kivra kan Agda PS skicka lönebesked och annan viktig kommunikation direkt till anställdas digitala brevlådor.

Arbetsgivarintyg.nu

Agda PS integration med Arbetsgivarintyg.nu effektiviserar skapandet av arbetsgivarintyg genom att automatiskt sammanställa nödvändig information från lönesystemet.  

Bilförmånsvärde från Skatteverket

Agda PS kan automatiskt beräkna och rapportera bilförmånsvärde baserat på uppgifter från Skatteverket. Denna integration garanterar att förmånsbeskattningen hanteras korrekt, vilket underlättar för såväl ekonomichefer som anställda genom att säkerställa transparens och noggrannhet i beräkningen av skattepliktiga bilförmåner.

MEDVIND WFM

Medvind WFM är ett komplett bemanningssystem som hjälper dig använda dina resurser så effektivt som möjligt. Lösningen passar de flesta branscher och kan integreras med Agda PS.

Mer om Agda PS

Har du frågor eller vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Våra experter är redo att hjälpa dig. Ta steget och få personlig service idag!

Kom i kontakt med säljare

Är du intresserad av vad våra produkter och tjänster kan göra för dig och vill veta mer?

Agda PS community

För dig som har något av våra system som arbetsverktyg och vill komma i kontakt med vår support loggar du in i Agda PS Community.

Kundservice

Har du som anställd frågor om din personliga inloggning, lönespecifikation, schema, tidrapportering etc?