Lösningar

HR-funktioner

Oavsett om det gäller att välkomna ny talang eller att utveckla och behålla nuvarande medarbetare, så har Agda PS verktygen du behöver.

Glada människor
HR

Vad är Agda PS stöd för HR-funktioner?

Agda PS kombinerar lön- och HR-funktioner under ett och samma tak. Det är idealiskt för dig som söker mer än bara ett lönesystem och önskar en effektiv hantering av dina medarbetares behov. Med vår plattform får du inte bara ett verktyg för att hantera löner utan ett omfattande stöd för varje steg av medarbetarresan. Oavsett om det gäller att välkomna ny talang eller att utveckla och behålla nuvarande medarbetare, så har Agda PS verktygen du behöver.

Fördelar med HR-funktioner i Agda PS

clock-time

Effektivt

Idealiskt för dig som söker mer än bara ett lönesystem och önskar en effektiv hantering av dina medarbetares behov.
thumb-up

Enkelt

Förenkla och effektivisera intern kommunikation som medarbetarsamtal,  avgångsintervjuer och lönesamtal.
cheerleader

Flexibelt

Följ varje steg av rekryteringsprocessen där du hanterar ansökningar och attestflöde.

Agda PS Lösningar

HR-funktioner

Plattformen erbjuder en sömlös lösning för att hantera alla aspekter av ditt företags mest värdefulla tillgång - dina medarbetare.

DSC0571_patter (1)

Utbildningsstöd

Verktyget möjliggör för medarbetare och chefer att smidigt planera, organisera och anmäla sig till utbildningar. Dessutom är det lätt att ta ut statistik om vilka som har deltagit i en utbildning och när detta skedde.

2_5487_patter (1) (1)

Hitta rätt kompetens

Behöver du någon som talar franska? Eller någon med truckkörkort? Varje projekt kräver en specifik kombination av färdigheter. För att snabbt hitta rätt kompetens, använd sökfunktionen i Agda PS.

22_2366_patter (1)

Rekrytering

Se till att ingen kandidat går miste om möjligheten. Spåra varje del av rekryteringsprocessen i systemet, där ansökningar och godkännandeprocessen sköts. Att skapa annonser blir enkelt genom att använda integrationer med era sociala mediekanaler och de största annonsplatserna i Sverige.

DSC7475_patter (1)

Fler HR-funktioner

  • Ge medarbetare tillgång till information om flex- och semesterdagar, samt lönespecifikationer direkt i mobilen.
  • Möjliggör för medarbetarna att enkelt överblicka arbetstid och frånvaro på egen hand.
  • Hantera tidsregistrering och förtroendearbetstid.
  • Välj bland 250 fördefinierade rapportmallar eller anpassa egna efter behov.
-22_7542_patter (1)

Dialog

Dialog är en användarvänlig plattform som stärker din organisation genom att främja goda samtal kring mål, utveckling och engagemang.

22_2417_waves (1)

Onboarding

I Agda PS Onboarding kan en detaljerad onboardingplan med checklista skapas och du kan utse ditt onboardingteam med personal från olika företagsområden för att säkerställa den nyanställdas onboardingprocess.

Mer om Agda PS

Har du frågor eller vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Våra experter är redo att hjälpa dig. Ta steget och få personlig service idag!