Lön

Ett slags hem för många viktigheter

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Ett slags hem för många viktigheter</span>

Ett slags hem för många viktigheter

Vad tänker du på när vi säger Kivra? Lönebesked såklart säger vi, på Visma 😊.
I december 2021 passerades en ny milstolpe i Kivras historia då 5 miljoner svenskar hade valt att ansluta sig till tjänsten.

Visste du att under samma månad skickades 465 000 lönebesked från Vismas lönesystem via Kivra?

Inte alls konstigt tycker vi! Kivra är ett smidigt, smart, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att leverera lönebeskeden till ditt företags anställda. Som anställd får du dina lönebesked lagrade privat, oavsett anställningens status och dessutom i en tjänst där mycket annan digital post levereras från många avsändare. Ta Covidpasset från E-hälsomyndigheten som ett bra exempel.

Visste du att hela 97% faktiskt läser sitt lönebesked när det skickas via Kivra? 

Att vara ansluten till Kivra som privatperson gör att du har många av dina viktiga dokument på ett säkert ställe. Tillgängligheten gör det möjligt att komma åt dem var du än befinner dig. Då blir det också enkelt att läsa sitt lönebesked. 

Visste du att alla Vismas lönesystem redan är integrerade med Kivra?

För att du som arbetsgivare ska kunna skicka lönebesked via Kivra behöver du ansluta företagets lönesystem. Är du redan kund till Visma har vi redan förberett och gjort det enkelt för dig. Med en enkel process i några steg. Beställ – starta upp – informera – kör igång.

Läs mer om hur du ansluter ditt lönesystem här.

 

cta-newsletter

Nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna

Fyll i din mail så börjar vi skicka ut nyhetsbrev till dig.

Relaterad läsning

Missa inte dessa artiklar