Lön Autopay

Dags att pensionera KI-filen?

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Dags att pensionera KI-filen?</span>

Dags att pensionera KI-filen?

Skickar du idag en KI-fil med löneutbetalningar till banken? Då kan Visma.net AutoPay redan nu ersätta den processen.

Visma.net Autopay

Visma.net AutoPay är en smart och sömlös integration som automatiserar manuella steg innan månadens löneutbetalningar skickas till banken. Vilket gör det väldigt mycket enklare i alla steg och med mindre risk för handhavandefel. Autopay har ett tydligt användargränssnitt, är lätt att jobba i och du kan i vissa fall hantera utbetalningar ner på transaktionsnivå. Skickar du idag en KI-fil med löneutbetalningar till banken? Då kan AutoPay redan nu ersätta filen för mer effektiva betalningsrutiner.

Enkelt att komma igång!

Uppsättningen av Visma.net AutoPay är enkel vilket gör det smidigt att komma igång och är helintegrerat mot Vismas lönesystem Agda PS och HR-plus. Integrationen innebär bland annat att bankfiler levereras säkert genom kryptering, samtidigt som du får bättre koll tack vare återrapportering av betalningens status. 

När du i löneprocessen har kommit så långt att det finns transaktioner som ska föras över till AutoPay laddas de med automatik upp direkt från lönesystemet. Du kan välja om filen ska signeras i samband med uppladdning eller vid godkännande/attest. Samtliga godkännanden sparas ner i Autopay innan filen skickas till banken. Du följer enkelt den aktuella filens väg från lönesystemet till banken och slipper all manuell hantering.

För företag i alla storlekar

På Visma Enterprise hanterar Anna Nilsson och hennes kollega internt löner i Agda PS för ca 950 medarbetare, fördelat på nio Visma-bolag varje månad. I alla bolagen används AutoPay sen snart ett år tillbaka. Även i det minsta med endast 10 anställda.

Vi har en väldigt mycket säkrare hantering med AutoPay. Det är smidigt och jag tycker kontrollen är bättre än tidigare. Vi har hela attestflödet i systemet och skickar direkt därifrån, vi slipper spara ner bankfilen och hämta upp den vid inläsning till banken

Visma. net AutoPay fungerar för alla företag oavsett storlek. Det är säkert, smidigt och ger en bra kontroll över dina löneutbetalningar. Helt rätt i tiden.

Läs mer om betallösningen Visma.net AutoPay.

cta-newsletter

Nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna

Fyll i din mail så börjar vi skicka ut nyhetsbrev till dig.

Relaterad läsning

Missa inte dessa artiklar