Lön Kollektivavtal

Lönesystemet Agda PS formar sig efter företagets behov

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Lönesystemet Agda PS formar sig efter företagets behov</span>

Lönesystemet Agda PS formar sig efter företagets behov

Viktigt att lönesystemet inte är fyrkantigt, utan klarar att hänga med även om verksamheten förändras och nya kollektivavtal tillkommer.

Hur lönesystem är uppbyggda och beräknar lön skiljer sig åt. Ett generellt råd är att ju större företag, desto viktigare att du väljer ett system som inte är fyrkantigt. Det i sig är en garant för att lönerna ska bli rätt, även om du efter en tid behöver utmana systemet med nya kollektivavtal eller ändrade krav på rapportering.   

– Om du exempelvis behöver utöka med ett nytt kollektivavtal vill du vara säker på att systemet klarar att hantera det, så att löneberäkningen blir rätt i slutändan, säger Susanna Theodoridou, lönesystemsexpert på Visma Enterprise.

I Agda PS finns inga låsta fält och uppsättningen kan därför anpassas efter varje företags unika behov, oavsett hur de ser ut. I dagsläget administrerar systemet över 450 kollektivavtal, men möjligheterna är i det närmaste oändliga.

– Flexibilitet är avgörande för att lönesystemet ska ha förmåga att växa med företaget. Agda PS styrka bottnar i kombinationen av stor flexibilitet och en bra användarupplevelse.

Andra områden där Agda PS flexibilitet utmärker sig är möjligheten till integrationer och det stora antalet färdiga rapporter. Dessutom är du alltid inne i samma databas och behöver inte separera olika år. 

– Agda PS är transaktionsstyrt, så du behöver inte öppna upp en ny databas för att komma åt förra årets siffror. Det gör att du enkelt och utan problem, snabbt även kan få fram siffror som sträcker sig två-tre år bakåt i tiden.

Här kan du läsa mer om Agda PS. 

cta-newsletter

Nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna

Fyll i din mail så börjar vi skicka ut nyhetsbrev till dig.

Relaterad läsning

Missa inte dessa artiklar