Lön

Agda PS klickar med alla via flexibla integrationer

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Agda PS klickar med alla via flexibla integrationer</span>

Agda PS klickar med alla via flexibla integrationer

En bra löneprocess handlar mycket om att få till ett bra dataflöde. Flexibiliteten i Agda PS integrationer möjliggör bra arbetssätt anpassade efter dina behov.

– Ett bra informationsflöde utgör grunden för bra arbetssätt och ökad kvalitet. Manuell hantering innebär alltid en ökad risk. Du kanske blir avbruten och glömmer vad du höll på med. Dessutom är det både tidskrävande och tråkigt att registrera samma data på flera ställen, säger Malin Strand, utvecklingskonsult på Agda PS. 

Ungefär 1500 företag i olika branscher styr upp löneprocessen med stöd av Agda PS, vilket gör det till ett av marknadens ledande lönesystem. I Agda PS ingår inte bara lön, utan även sömlös hantering av personal, tid och reseräkningar/utlägg. Men även i kombination med andra globala HR-system finns inget som stoppar utvecklingen av bra dataflöden. 

– Agda PS kan integreras med alla system eftersom vi kan anpassa allt. 

Välj hur Agda PS integrationer ska se ut

Dataöverföringen kan ske på tre sätt: via inläsning av INL-filer, API eller Agda PS integrationsmotor. Den sistnämnda används av hundratals kunder och är en förutsättning för helautomatiska flöden som kan fås att tjänstgöra på olika sätt. 

– Alla verksamheter har sina behov. Beroende på hur de ser ut bygger vi integrationer som läser in allt från personuppgifter och utbildningar till projekt eller speciella konteringsbegrepp.  

En viktig fråga är vilket system som ska vara master, det vill säga lagra grunddata om organisationens anställda. Tidigare var det vanligt att lönesystemet hade den rollen, men idag är det lika ofta HR-systemet.    

– Det är upp till varje kund att bestämma om de vill att lönesystemet ska, inte ska eller delvis ska hålla masterdata. För Agda PS del, så kvittar det, säger Malin Strand.

Bygg din integrerade lösning med lönesystemet Agda PS + valfritt verktyg

  • HR/Talent management

  • Projekt och tidredovisning

  • Bemanning- och schemaläggning

  • Rapportering

  • Förmåner

    …och mycket mera!

Läs mer om Agda PS helhetslösning HRM-system

cta-newsletter

Nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna

Fyll i din mail så börjar vi skicka ut nyhetsbrev till dig.

Relaterad läsning

Missa inte dessa artiklar